Το βιβλίο που μου έμαθε πολλά για την τέχνη της Ταχυδακτυλουργίας!

Στο Blog αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μερικά απο τα βιβλία που με ενέπνευσαν, οχι απαραίτητα με θέμα την μαγεία, αλλά βιβλία που ανατρέχω πολύ συχνα για έμπνευση, συμβουλές  και γνώση.

Δυστυχώς σχεδόν όλα τα βιβλία που θα αναφέρονται εδώ θα είναι γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα α) διότι Ελληνική βιβλιογραφία στο θέμα της μαγείας είναι πολύ περιορισμένη και β) σπάνια διαβάζω Ελληνικά βιβλία.

 

Το πρώτο βιβλίο λοιπόν είναι το “Mark Wilson’s Complete Course in Magic”. Είναι ένας πλήρης οδηγός για την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας. Πάνω απο 500 σελίδες και περισσότερες απο 2000 εικόνες που εξηγούν βήμα-βήμα τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω απο όλα τα είδη της μαγείας. Cards – Money – Ropes & Silks – Mental magic – Make at home magic ακόμα και Magical Illusions. 

Mark-Wilsons-Complete-Course-Magic picture
Mark Wilson’s Complete Course in Magic

Αν πατήσετε την εικόνα θα σας παραπέμψει στο βιβλιοπωλείο απ’οπου το αγόρασα. Εχω αγοράσει πάνω απο 50 βιβλία απο το συγκεκριμένο site και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Φθηνά βιβλία, δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα και χρόνος αποστολής περίπου 10 μέρες.