Άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε!

Άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε, και τι χρονιά! Κάθε Ιούνιο κάνω απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τα νέα πράγματα που έμαθα, τους ανθρώπους που γνώρισα, αυτούς που ξαναβρήκα και αυτούς που έχασα. Τις ώρες που δούλεψα, τα λεφτά που έβγαλα και τις ώρες που έπαιξα.

Η φύση της “δουλειάς” μου απαιτεί την ενασχόληση με πολλά πράγματα γι’αυτό μελετάω πολύ, διαβάζω πολλά βιβλία, παρακολουθώ σεμινάρια και tutorials κει γενικά εχω σαν motto το “οσο ζω, μαθαίνω”. Βέβαια για να αποκτήσω αυτές τις γνώσεις κάποιος έπρεπε να τις μοιραστεί μαζί μου. Και τώρα ήρθε η δική μου σειρά να πατήσω το αγαπημένο μου κουμπί SHARE.

TOP 3 βιβλία που διάβασα

  1. The Element – Ken Robinson
  2. Contagious – Jonah Berger
  3. Save the Cat – Blake Snyder

TOP 3 Ατομα που παρακολουθώ

  1. Kevin Rose
  2. Zakary Belamy
  3. Αποστόλης Αϊβαλής

TOP 3 Ενδιαφέροντα Weblinks

  1. Film Riot
  2. Scam school
  3. Creativelive

Another Year Passed

 

 

 

 

Αυτη είναι μια μικρή λίστα με τα ενδιαφέροντα μου, τις πηγές έμπνευσης και εκπαίδευσης και γενικά αυτά που μου κράτησαν συντροφιά όλη τη χρονιά.

Θα μου πείτε τώρα “τι σχέση έχουν όλα αυτά με την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας;”

 

Τα Πάντα! Πολλές φορές πρέπει να φεύγεις μακρυά απο τα “χωράφια” σου, για να βρείς σπόρους (έμπνευση & γνώση) και να καλλιεργήσεις ξανά.

 

Θα χαρώ να σχολιάσετε και εσείς τα TOP βιβλία που διαβάσατε, ανθρώπους και weblinks που σας ενέπνευσαν, δίδαξαν ή απλώς σας κράτησαν συντροφιά όλη τη χρονιά.

Καλό Καλοκαίρι!