Αγαπώ την δουλειά μου

 

Η δουλειά μου ως μάγος είτε έμμεσα είτε άμεσα με έχει φέρει κοντά σε πολύ κόσμο. Εχω γνωρίσει πρόσωπα που δεν θα είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω αν είχα μια “κανονική δουλειά”. Εχω επισκεφτεί μέρη, καταστήματα, θέατρα και σαλόνια που κανένα άλλο επάγγελμα δεν θα μου έδινε αυτή την ευκαιρία.
Η αφορμή να γράψω αυτό το κείμενο προήλθε από την συνάντηση που είχα με την Yvette Jarvis. Πολλοί την θυμόμαστε απο τη τηλεόραση που διαφημιζε τα καλλυντικά “Madison. Οπως Αμερική”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενας άνθρωπος που ασχολήθηκε με πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Απο τον αθλητισμό ως την πολιτική. Λίγες μέρες πριν φύγει μονιμα απο την Ελλάδα, είχα την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε ένα event με την Ι.Β.Μ. Εκείνη διασκέδαζε με το συγκρότημα της και η ομάδα της Ι.Β.Μ μάγευε τον κόσμο ανάμεσα στα τραγούδια. Μια απο τις τελευταίες μέρες της στην Ελλάδα, μας επισκεύτηκε στο studio της Ι.Β.Μ στην Αθήνα και μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες του παρελθόντος απο τότε που πήγαινε σε μαγικές παραστάσεις με τον πατέρα της στην Αμερική εώς την ενασχόληση της με την πολιτική στον Δήμο Αθηναίων. Μας τραγούδησε ακαπελα τα αγαπημένα της τραγούδια και μοιράστηκε λίγα απο τα μελλοντικά της σχέδια.

Δεν παραλείψαμε βεβαίως και εμείς να μαγέψουμε την Yvette με λίγο close-up magic.

Ηταν μια καταπληκτική βραδιά!

 

 

 

Νιώθω τυχερός που βιώνω συχνά παρόμοιες βραδιές με γνωστούς και μη, μέσω της ενασχόλησης μου με την τέχνη της μαγείας… Αγαπώ την δουλειά μου!